Qui som?

Des de l’agost del 2015 el Diego i la Teresa es fan càrrec de la dirección del restaurant. Després que es coneguessin a Els fogons de la Teresa (Canet de Mar) l’estiu de 2013, les seves vides professionals es van unir i, a finals d’aquell mateix any, ja treballaven junts al barri de Gràcia de Barcelona. El Vigadi, que així es diu encara el bar, va ser el pont que els va a fer arribar a Els Munts, un nou projecte.

Tots dos tenen una experiencia de més de vint-i-cinc anys en la branca de l’hostaleria. D’una banda, el Diego ha format part d’establiments emblemàtics de Barcelona, com ara Sacha o La Venta, on va treballar quinze anys i va ser cap de sala durant els cinc últims. D’una altra, la Teresa va començar a treballar molt jove a l’hostal Mar Blau de Canet, va continuar al restaurant Sant Jordi com a cuinera, i anys després va dirigir els seus propis restaurants: Can Marqués i Els fogons de la Teresa.

La professionalitat a la sala i la cuina juntament amb la il·lusió i l’ajut de familiars i amics, fan que el Restaurant Els Munts sugui un lloc agradable per gaudir d’un bon àpat. Us hi esperem!